2010. november 5., péntek

Választói tiltakozás

Alkotmánybíróság-ügyi felháborodásomban az alábbit küldtem a Fidesz központi címére, ahonnan visszapattant, "Disk quota exceeded" üzenettel. Sebaj, beküldtem a demokraciakozpont@fidesz.hu címre is. Valószínűleg nem vagyok egyetlen fecske, különben nem telt volna be a központi postafiók. (Részletesebb anyag: http://torokgaborelemez.blog.hu/2010/11/03/276_osszeall_a_kep)

"Kedves fideszesek!

A polgári értékek nevében tiltakozom az Alkotmánybírósággal való barkácsolás ellen.

Közömbösnek tűnhet a téma a választók szemében, de olyan ziccert ad az ellenzéknek, hogy nincs az a valós teljesítmény, ami 3,5 év múlva megmentheti a kormányt a bukástól. Már az AB jogköreinek csorbítására vonatkozó javaslat puszta felvetése felér 10 öngóllal. Ha tényleg elfogadják ezt a demokráciát megcsúfoló, öszödi útra vezető törvényt, az 20 öngól. Az ellenzék azonban 150 gólt is gyárthat belőle, elég minden héten bevágnia a hálóba. Ehhez képest egy sikeres nyugdíjreform, mondjuk, 2 gól, egy nagyszerű egészségügyi átalakítás maximum 3. A mérkőzés eredménye, a következő választás kimenetele előre megjósolható.

Az AB-t korlátozó törvény áterőszakolásával Orbán Viktor mór vezérré degradálja magát: ha nem teszi a kötelességét, legkésőbb 4 év múlva kirúgják; ha teszi, akkor 4 év múlva elmehet.

Gondolkodjatok el rajta, mit ér röpke 4 évre nagy költséggel hatalomra jutni, ha utána minden visszájára fordul, Orbán Viktor a történelem zsákutcájába kerül, a mérsékelt konzervatív oldal meg két-három ciklusra szalon- és kormányképtelen lesz. Magyarország és a közösségben gondolkodó polgárok ennél többet, fair play-t, demokratikusan is működő megoldásokat érdemelnek.

Rátermett döntést kívánva, üdvözlettel:
Vértes László, eddig és most még Fidesz-szavazó"

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése